Mahjong

Rate me now!
3.40

 
Mahjong Image:
Mahjong
 
 

Mahjong

Mahjong , 麻将, 麻将, 麻雀, Májiang, Májiong, Ma-Chiang, Machiang, Mah-Jong, Mah-Jongg, Mah-Zhong, Mahjjong, Mahjog, Mahjongg, Mah johngg, Mah Jong, Mah Jongg, Majhong, Majiang, Majiong, Majong
Mahjong is een spel voor vier spelers die hun oorsprong in China. Mahjong gaat vaardigheid, strategie, en berekeningen, evenals een zekere mate van kans. Afhankelijk van de variant die wordt gespeeld, geluk kan van alles zijn van een minderjarige aan een dominante factor in het succes. In Azië, Mahjong is ook de volksmond speelde als een gokspel. In het spel, elke speler wordt behandeld ofwel dertien of zestien tegels in een hand. Op hun beurt spelers trekken een tegel en gooi een, met het doel om vier of vijf melds en een paar, of "hoofd". Winnende komt "op de loting", door het tekenen van een nieuwe of weggegooid tegel dat vult de hand. Dus een winnende hand eigenlijk bevat veertien (of zeventien) tegels.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: 1920 FAD's, Chinese oude spellen, Chinese spellen, Chinese woorden en zinnen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Geocaching 2.Squash 3.Schaken 4.Bowlen
5.Kneeboarding 6.Speerwerpen 7.Silambam 8.Sudoku
1.geocaching, 2.squash, 3.schaken, 4.bowlen, 5.kneeboarding, 6.speerwerpen, 7.silambam, 8.sudoku

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Paul Keller met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Mahjong) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share