Lacrosse

Rate me now!
2.90

 
Lacrosse Image:
Lacrosse
 
 

Lacrosse

Lacrosse , Baggataway, Baggatiway, Veld lacrosse, Indianen gemaakt lacrosse, Lacross, Lacrosse (sport), Lacrosse speler, Lacrosse spelers, La Kruis, Outdoor lacrosse
Lacrosse is een full contact teamsport gespeeld met een massief rubberen bal en lange behandeld racket wel een Crosse of lacrosse stick. Het hoofd van de Crosse heeft een losse netto strung erin dat de speler om de bal lacrosse. Offensief het doel van het spel is het gebruik van de Lacrosse stick te vangen, te vervoeren, en laat de bal in een poging te scoren door de bal uiteindelijk hurling een tegenstander doel. Defensief het doel is om de tegenpartij te scoren en het team uit te onteigenen ze van de bal door het gebruik van de stok te controleren en lichaam contact. Er zijn drie verschillende versies van de sport: mannen lacrosse, Women's lacrosse, en box lacrosse.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Balspelen, Eerste Naties cultuur, Native American cultuur, Sport regels en voorschriften, Teamsporten.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Mountain fietsen 2.Skateboarden 3.Schieten 4.Snowboarden
5.Broomball 6.Ringo 7.Pencak Silat 8.Snelheid zwembad
1.mountain-fietsen, 2.skateboarden, 3.schieten, 4.snowboarden, 5.broomball, 6.ringo, 7.pencak-silat, 8.snelheid-zwembad

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Curt Gibbs met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Lacrosse) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share