Klimmen

Rate me now!
2.10

 
Klimmen Image:
Klimmen
 
 

Klimmen

Klimmen , Vastsjorren station, Klimmen systeem, Leader (klimmen), Bergbeklimmen, Rockclimber, Rockclimbers, Klimmen, Rots klimmen, Rock klimmer, Bergbeklimmers, Tweede (klimmen)
met als doel het bereiken van de top van een vorming of het eindpunt van een vooraf vastgestelde route. Rotsklimmen is vergelijkbaar met versluiering (een andere activiteit waarbij de schaling van heuvels en soortgelijke formaties), maar klimmen is in het algemeen van elkaar onderscheiden door de noodzaak voor het gebruik van de klimmer handen te houden van zijn of haar eigen gewicht, en niet alleen bieden evenwicht. Klimmen is een fysiek en mentaal veeleisende sport, een die vaak tests een klimmer de kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, evenwicht en samen met zijn of haar geestelijke controle. Het kan een gevaarlijke sport en kennis van de juiste technieken voor het klimmen en gebruik van gespecialiseerde apparatuur klimmen is van cruciaal belang voor de voltooiing van veilige routes. De grote verscheidenheid van rotsformaties in de wereld heeft geleid rotsklimmen te scheiden in verschillende stijlen en sub-disciplines die worden hieronder beschreven.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Klimmen, Locomotion.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Gratis draaien 2.Veld doelgroep 3.Cheerleading 4.Hardlopen
5.Autograss 6.Strandvoetbal 7.Road hockey 8.Buzkashi
1.gratis-draaien, 2.veld-doelgroep, 3.cheerleading, 4.hardlopen, 5.autograss, 6.strandvoetbal, 7.road-hockey, 8.buzkashi

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Alex Indigo met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Klimmen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share