Kho kho

Rate me now!
3.50

 
Kho kho Image:
Kho kho
 
 

Kho kho

Kho kho , Kho-Kho
Kho Kho is een Indiase sport gespeeld door teams van twaalf spelers die proberen te voorkomen dat aangeraakt door leden van de wederpartij team, slechts 9 spelers van het team in het veld. Kho Kho en Kabaddi, in weerwil van populaire misvatting, zijn niet de same.In Kho-Kho, een team zit of knielt in het midden van de rechter, in een rij, met de plaatsvervangende leden in de rij geconfronteerd met tegengestelde richtingen. Het andere team stuurt twee of drie leden in de rechtbank. Het motief voor de vergadering team om te proberen en "tag" van de tegenstanders. De chasers kunt slechts in een richting en kan niet dwars door het Sitters (in tegenstelling tot de dodgers die kunnen rijden, willekeurig en met tussen de Sitters). Ze hebben te draaien rond de hele rij naar de andere kant.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Sport in India, Teamsporten.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Fives 2.Renpaard 3.Jacht (activiteit) 4.Surfen
5.Mahjong (Taipei) 6.Noord Praying Mantis 7.Trick shot 8.Vier vierkante
1.fives, 2.renpaard, 3.jacht-(activiteit), 4.surfen, 5.mahjong-(taipei), 6.noord-praying-mantis, 7.trick-shot, 8.vier-vierkante

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Thang Nguyen met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Kho kho) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share