Kanovaren

Rate me now!
2.25

 
Kanovaren Image:
Kanovaren
 
 

Kanovaren

Kanovaren , Kanoër, Canoer, Kano flatwater racen, Canoing, Concurrerende kanoën, Flatwater, Flatwater kanoën, Dubbelschuin Kanovaren, Paddler
Kanovaren is de activiteit van poedelbad een kano met het oog op recreatie (ook wel een float trip), sport en vervoer. Het verwijst doorgaans uitsluitend aan de hand van een paddle voor het voortbewegen van een kano, met slechts menselijke spierkracht. Een kajak wordt aangedreven met behulp van een paddle met twee bladen waar de paddler zit met de benen meestal uitgebreid voor hen, terwijl de kano's worden voortgestuwd met behulp van een enkele of dubbele blad peddels waar de paddler - een kanoër "of" canoer "- is knielend of zittend op de stoel of dwarsbomen, met hun knieën gebogen en hun benen min of meer onder hen. Kajaks zijn meestal gesloten slaapkamer boten met een spraydeck, terwijl de kano's zijn meestal open boten. Er zijn ook open kajaks en kano's gesloten. Technisch, een kajak kan worden gezien als een speciaal soort kano. Wanneer precies een kano kan worden verzocht een kajak is moeilijk te bepalen is, en vaak willekeurig. Internationaal is de term kanoën wordt gebruikt als een generieke term voor beide vormen echter de termen "paddle sport" of "kano / kajak" worden ook gebruikt. In Noord-Amerika, maar 'kanoën' verwijst doorgaans alleen kano's, in tegenstelling tot beide kano's en kajaks. Paddling een kajak is ook bedoeld als kajakken.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Canoers, Individuele sporten, Olympische sport, Racing sport, Survival vaardigheden.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Reining 2.Artistieke zwembad 3.Gieten (metaalkunde) 4.Ballet
5.Veld handbal 6.Motorcycle drag racing 7.Croquet 8.Airhockey
1.reining, 2.artistieke-zwembad, 3.gieten-(metaalkunde), 4.ballet, 5.veld-handbal, 6.motorcycle-drag-racing, 7.croquet, 8.airhockey

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Brendon met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Kanovaren) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share