Kabaddi

Rate me now!
2.20

 
Kabaddi Image:
Kabaddi
 
 

Kabaddi

Kabaddi , Chedugudu, Hadudu, Kabadi, Kabbadi, Khabadi
Kabaddi (soms geschreven Kabbadi of Kabadi) is een teamsport die oorspronkelijk uit het Indiase subcontinent. Het is populair in heel Zuid-Azië, en heeft ook uitbreiden tot Zuidoost-Azië, Japan en Iran. Het is de nationale wedstrijd van Bangladesh, en de stand spel van Tamil Nadu, Andhra Pradesh, Maharashtra en Rajasthan in India. Het wordt gespeeld door het Britse leger voor de lol, om in vorm te blijven en als een verlokking voor de aanwerving van soldaten van het Brits-Aziatische gemeenschap. De naam, soms tijdens een spelletje, vloeit voort uit een Hindi woord betekent "houden van adem", die in sommige versies, is een onderdeel van het spel.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Indische vechtsport, Nationale symbolen van Bangladesh, Romanized Punjabi woorden, Sport in Bangladesh, Sport in India, Sport in Pakistan, Teamsporten.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Voetbal 2.Mountain fietsen 3.Bocce 4.Marathon (sport)
5.8-ball 6.Bowling Pin Shooting 7.Trick shot 8.Shorinji Kempo
1.voetbal, 2.mountain-fietsen, 3.bocce, 4.marathon-(sport), 5.8-ball, 6.bowling-pin-shooting, 7.trick-shot, 8.shorinji-kempo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Jess met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Kabaddi) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share