IJsklimmen

Rate me now!
2.20

 
IJsklimmen Image:
IJsklimmen
 
 

IJsklimmen

IJsklimmen , Ijs-klimmen
Ijs klimmen, zoals de term aangeeft, is de activiteit van oplopende helling ijs formaties. Gewoonlijk, ijs klimmen naar roped en beschermde klimmen van functies zoals icefalls, bevroren watervallen en rotsen en stenen platen bedekt met ijs opnieuw uit stromen van water. Ijsklimmen is grofweg verdeeld in twee gebieden, alpine ijs en water ijs. Alpine ijs is gevonden in een bergachtige omgeving, meestal een aanpak te bereiken, en is vaak klommen in een poging om top een berg. Waterijs wordt meestal gevonden op een rots of andere outcropping onder water stromen. Alpine ijs wordt bevroren neerslag dat waterijs is een bevroren vloeistof stroming van het water. Beide soorten ijs sterk variëren in samenhang volgens de weersomstandigheden. IJs kan zacht, hard, bros of taai.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Soorten klimmen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Street Racing 2.Moderne dans 3.Bocce 4.Rolschaats
5.Catch wrestling 6.Boardercrossbaan 7.Paardensport 8.Shaolin kung fu
1.street-racing, 2.moderne-dans, 3.bocce, 4.rolschaats, 5.catch-wrestling, 6.boardercrossbaan, 7.paardensport, 8.shaolin-kung-fu

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Hamed Saber met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (IJsklimmen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share