Hunter-jumpers

Rate me now!
3.70

 
Hunter-jumpers Image:
Hunter-jumpers
 
 

Hunter-jumpers

Hunter-jumpers , Voorste zitplaats, Hunter-jumpers, Hunter zetel, Huntseat
Hunt zitplaats gebruikte terminologie in de Verenigde Staten en Canada om te verwijzen naar een stijl van de voorste zitplaats paardrijden aangetroffen op Amerikaanse paard shows. Samen met Dressuur is een van de twee klassieke vormen van het Engels paardrijden. The Hunt stoel is gebaseerd op de traditie van de vossenjacht. Hunt seat concurrentie in Noord-Amerika omvat zowel plat en over hekken voor de show jagers, die rechter het paard de beweging en vorm, en Equitation klassen, die rechter de berijder in staat zowel op het vlakke en over hekken. Hunt stoel is ook de generieke term die wordt gebruikt om te beschrijven welke vorm van de stoel naar voren te rijden, met inbegrip van die in jumping en eventing.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Paardensport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Maag-darmstelsel 2.Pocket biljart 3.Bocce 4.Arm Wrestling
5.Radiografisch bestuurde auto 6.Truckracing 7.Parallel Bars 8.F1 Powerboat Racing
1.maag-darmstelsel, 2.pocket-biljart, 3.bocce, 4.arm-wrestling, 5.radiografisch-bestuurde-auto, 6.truckracing, 7.parallel-bars, 8.f1-powerboat-racing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot dregsplod met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Hunter-jumpers) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share