Grasbaanrace

Rate me now!
4.50

 
Grasbaanrace Image:
Grasbaanrace
 
 

Grasbaanrace

Grasbaanrace , Grass Track, Lange baan
Motorcycle grasbaan race vindt plaats op een vlakke weg, bestaande uit twee rechte en twee bochten meestal gebouwd op een terrein. Het is een van de oudste soorten motorfiets sport in het Verenigd Koninkrijk met de eerste bijeenkomsten hebben plaatsgevonden in de jaren 1920. Het is vergelijkbaar met Speedway met races meestal plaats over 4 ronden van een staande start. In tegenstelling tot Speedway, die heeft 4 ruiters per ras, grasbaan race kan hebben vele rijders in elke warmte en het circuit is in de regel langer waardoor hogere snelheden. Grasbaan heeft drie solo-klassen, 250 cc, 350 cc en 500 cc met zijspan drie klassen; Linkshandigenscharen 500 cc en 1000 cc (keerpunt links) en rechtshandig 1000 cc.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Motorcycle racing.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Statische trapeze 2.Gewichtheffen 3.Speedskiën 4.Racquets
5.Xing Yi Quan 6.Interpretatieve Dance 7.Eton Fives 8.Rolhockey
1.statische-trapeze, 2.gewichtheffen, 3.speedskiën, 4.racquets, 5.xing-yi-quan, 6.interpretatieve-dance, 7.eton-fives, 8.rolhockey

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Mathias Erhart met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Grasbaanrace) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share