Golfbiljart

Rate me now!
2.15

 
Golfbiljart Image:
Golfbiljart
 
 

Golfbiljart

Golfbiljart
Bumper zwembad is een ongedwongen biljart spel gespeeld op een achthoekige (of, uitzonderlijk, rechthoekig) tafel met een zak midden op elk uiteinde. De meeste tafels hebben 12 bumpers, hoewel sommige tabellen hebben 14 of 16. Twee bumpers surround elke zak met de andere acht ingericht op de tafel van de midlines verlaten van een centrum ruimte net groot genoeg zijn om een bal te passeren. Tabellen met 14 bumpers hebben drie in plaats van twee bumpers aan elke zijde van het centrum de ruimte op de lijn halverwege tussen de twee gaten. Het spel wordt gespeeld met 5 rode en 5 witte ballen, gemarkeerd met een bal in elke set. Het spel kan worden gespeeld in een veel kleinere kamer dan de meeste biljart spelen, omdat de tabellen zijn veel kleiner. Dit type is meestal biljart gespeeld in Frankrijk.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Obstakel biljart.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Sneeuwschoen 2.Model Aerobatics 3.Jazzdans 4.Sprint
5.Ultimate voetbal 6.Uithoudingsvermogen 7.Korfbal 8.Mountain unicycling
1.sneeuwschoen, 2.model-aerobatics, 3.jazzdans, 4.sprint, 5.ultimate-voetbal, 6.uithoudingsvermogen, 7.korfbal, 8.mountain-unicycling

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Grant Hutchins met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Golfbiljart) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share