Gieten (metaalkunde)

Rate me now!
4.10

 
Gieten (metaalkunde) Image:
Gieten (metaalkunde)
 
 

Gieten (metaalkunde)

Gieten (metaalkunde) , Gieten proces, Cornercastings, Stichtingsakte, Metaal gieten, Geprefabriceerde
Casting is een productieproces waarbij een vloeibare materiaal is (meestal) gegoten in een mal, die een holle holte van de gewenste vorm, en dan mogen stollen. De vaste gieten wordt vervolgens uitgeworpen of uitgebroken om het proces te voltooien. Gieten kan worden gebruikt om hete vloeibare metalen of verschillende materialen die koud ingesteld na het mengen van de componenten. Casting wordt meestal gebruikt voor het maken van complexe vormen dat zou anders moeilijk of onrendabel te maken van andere methoden.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Geschiedenis van de metallurgie, Sieraden maken, Manufacturing, Materiaalkunde, Metallurgie, Beeldhouwkunst technieken.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Skittles 2.Tag 3.Gieten (metaalkunde) 4.Shootboksen
5.Onderwaterhockey 6.Thoroughbred racing 7.Endurance (paardensport) 8.Rope Klimmen
1.skittles, 2.tag, 3.gieten-(metaalkunde), 4.shootboksen, 5.onderwaterhockey, 6.thoroughbred-racing, 7.endurance-(paardensport), 8.rope-klimmen

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Goro Watari met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Gieten (metaalkunde)) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share