Gatka

Rate me now!
3.65

 
Gatka Image:
Gatka
 
 

Gatka

Gatka , Sanatan Sikh Shastar Vidiya, Shastar Vidiya, Shaster Vidya
Gatka Punjabi: ਗਤਕਾ, gatkā, is een defensief en offensief Sikh martiale kunst in verband met de sikhs (maar open voor iedereen), dat zich richt op de infusie van de fysieke martiale kunst met zowel de spirituele en geestelijke. Gatka is ook de naam van een stok gebruikt om te oefenen zwaardvechten. Gatka afkomstig uit de Punjab regio en werd gebruikt door Sikh legers & krachten tegen de Mughals, vooral in reactie op onderdrukkende of agressief beleid. Gatka wordt zelden gebruikt in de bestrijding van vandaag, en heeft zich ontwikkeld tot een sport en de tentoonstelling vorm getoond op Sikh festivals. Gat betekent genade, de bevrijding, en respect in het eigen vermogen. Ka: een die behoort of degene die deel uitmaakt van een groep.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Vechtsporten, Indische vechtsport, Individuele sporten, Romanized Punjabi woorden, Sikh geschiedenis, Sikh.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Road wielrennen 2.Parkour 3.Volleybal 4.Flag football
5.Pington 6.Ball badminton 7.Iaido 8.Tafeltennis
1.road-wielrennen, 2.parkour, 3.volleybal, 4.flag-football, 5.pington, 6.ball-badminton, 7.iaido, 8.tafeltennis

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Jasleen Kaur met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Gatka) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share