Fret beenkap

Rate me now!
2.10

 
Fret beenkap Image:
Fret beenkap
 
 

Fret beenkap

Fret beenkap
Fret beenkap is een fictieve sport beoefend verluidt in Yorkshire, Engeland, UK. Het werd voor het eerst aan het licht door Donald Katz, in een artikel getiteld "Koning van de Ferret Leggers", in oktober 1987 nummer van Buiten magazine. De imaginaire sport gaat om twee fretten in een van de broeken, na een staking van de broekenpers boeien vast aan een van de enkels, opdat de fretten ontsnappen. De concurrent vervolgens cinches zijn gordel strak, en de klok is begonnen. Concurrenten niet kan worden gedronken of drugs, noch kan de fretten worden gedrogeerd. Daarnaast concurrenten niet kunnen dragen van onderbroeken onder hun broek, en de fretten 'tanden niet kan worden ingediend of anderszins afgerond. Concurrenten kunnen contact met de fretten, maar alleen van de buitenkant van de broek.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Sport in Engeland.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Palla 2.Korte vorm cricket 3.Surfen 4.Pato
5.Legends autoracebanen 6.Tchoukball 7.Bungeejumpen 8.Cutthroat (pool)
1.palla, 2.korte-vorm-cricket, 3.surfen, 4.pato, 5.legends-autoracebanen, 6.tchoukball, 7.bungeejumpen, 8.cutthroat-(pool)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Christa Burns met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Fret beenkap) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share