Flag football

Rate me now!
2.30

 
Flag football Image:
Flag football
 
 

Flag football

Flag football , Canadese vlag voetbal, Middle School Flag Football, NFL / CFL Flag Football
Flag football is een versie van American football, dat is populair in Noord-Amerika. De basisregels van het spel zijn vergelijkbaar met die van de professionele spel, maar in plaats van het aanpakken van spelers op de grond, het verdedigende team moet u een vlag of vlag gordel van de bal drager ( "deflagging") om een eind omlaag. In de meeste georganiseerd spelen, spelers dragen een gordel. Flag football is ontworpen in een poging tot een minimum te beperken letsel dat het afspelen van de aanpak van het voetbal zou kunnen brengen. In de loop der jaren echter contact competities zijn ontstaan, waar offensieve en defensieve spelers kunnen blokkeren in bepaalde zones of downfield, waardoor de vele stijlen van het spel.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: American Football.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Rodeo (sport) 2.Snelwandelen 3.Sneeuwschoen 4.Tafelvoetbal
5.Polo (sport) 6.Supersport 7.Ultimate voetbal 8.Petanque
1.rodeo-(sport), 2.snelwandelen, 3.sneeuwschoen, 4.tafelvoetbal, 5.polo-(sport), 6.supersport, 7.ultimate-voetbal, 8.petanque

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Dario Sarmadi met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Flag football) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share