Eton Wall Game

Rate me now!
3.10

 
Eton Wall Game Image:
Eton Wall Game
 
 

Eton Wall Game

Eton Wall Game
De Eton muur spel ontstond in Eton College. Het heeft overeenkomsten met zowel de moderne sport van rugby-unie en football.It wordt gespeeld op een strook grond van 5 meter breed en 110 meter lang naast een licht gebogen bakstenen muur. De belangrijkste wedstrijd is de jaarlijkse St. Andrew's Day spel dat wordt gespeeld tussen een team van "Collegers" en een team van "Oppidans". Hoewel het college heeft slechts 70 leerlingen (dit nummer is van oudsher het aantal geleerden in het King's College, zoals vastgesteld door koning Henry VI) te kiezen uit zijn team, in vergelijking met de 1250 of zo Oppidans, College heeft een groot voordeel: de strip is op 'college Field', een voetbalveld naast het Slough naar Eton Road de toegang tot die van de gevestigde exploitant de eigenaar van het College heeft de controle van de Muur. Op de traditionele St. Andrew's Day match, de Oppidans klim over de muur, na het gooien hun caps overgenomen in weerwil van de geleerden. Maar in de praktijk is het gebruikelijk is voor hen om de Oppidans om deze te gebruiken wanneer zij dat wensen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Eton College, School de sport in het Verenigd Koninkrijk, Traditionele voetbal.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Ice racing 2.Triatlon 3.Reining 4.Tag
5.Vijf-pinnen 6.Speerwerper (hulpmiddel) 7.Ultralopen 8.Rugby (balspel)
1.ice-racing, 2.triatlon, 3.reining, 4.tag, 5.vijf-pinnen, 6.speerwerper-(hulpmiddel), 7.ultralopen, 8.rugby-(balspel)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Frederic Humbert met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Eton Wall Game) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share