Eton Fives

Rate me now!
3.85

 
Eton Fives Image:
Eton Fives
 
 

Eton Fives

Eton Fives
Eton Fives, een derivaat van de Britse game van Fives, is een hand-ball spel, vergelijkbaar met Rugby Fives, speelde als dubbelspel in een drie-zijdige rechtbank. Het doel is om het andere team te mislukken om de bal 'up' uit de muur, met een verscheidenheid aan muur of richel combinaties, zolang de bal wordt gespeeld 'up' voordat hij stuitert tweemaal. Het compacte karakter van de rechtbank en de snelheid waarmee de bal kan worden getroffen leidt tot een vermakelijk spel, waarbij zowel een snelle geest en flexibele voeten zijn nodig als je bent om te slagen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: 1877 inrichtingen, Balspelen, Fives, School de sport in het Verenigd Koninkrijk, Teamsporten.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Rolschaats 2.Killer (pool) 3.Productie autoracebanen 4.Chicago (pool)
5.Scrabble (en varianten) 6.Lacrosse 7.Time Attack 8.Wildwatervaren
1.rolschaats, 2.killer-(pool), 3.productie-autoracebanen, 4.chicago-(pool), 5.scrabble-(en-varianten), 6.lacrosse, 7.time-attack, 8.wildwatervaren

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Russ Nelson met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Eton Fives) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share