Equitation

Rate me now!
2.10

 
Equitation Image:
Equitation
 
 

Equitation

Equitation , Hunt seat Equitation, Saddleseat Equitation, Western Equitation
Equitation verwijst naar een ruiter de positie terwijl gemonteerd, en omvat een ruiter het vermogen om te rijden correct en met effectieve steun. Aan wedstrijden, dit is beoordeeld in Equitation klassen, of klassen te paard blijkt dat vooral de rechter rijder op de prestaties van en de controle van het paard, in tegenstelling tot de prestaties van het paard. Equitation klassen zich in de Hunt seat, Saddle zitplaats, Dressuur, en West-disciplines. Een goed paardrijden ruiter is altijd in evenwicht met het paard, onderhoudt een juiste positie in elke gang, verkeer, of over een hek, en beschikt over een commando, maar ontspannen, aanwezigheid. Ze zijn effectief renners in staat om het paard met bijna onzichtbare steun.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Paardensport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Moderne dans 2.Cowboy 3.Rolschaats 4.Killer (pool)
5.Boardercrossbaan 6.Paardensport 7.Zeven-ball 8.Cutthroat (pool)
1.moderne-dans, 2.cowboy, 3.rolschaats, 4.killer-(pool), 5.boardercrossbaan, 6.paardensport, 7.zeven-ball, 8.cutthroat-(pool)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot dregsplod met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Equitation) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share