Endurance (paardensport)

Rate me now!
2.30

 
Endurance (paardensport) Image:
Endurance (paardensport)
 
 

Endurance (paardensport)

Endurance (paardensport) , Endurance paard
Endurance rijden is een paardensport gebaseerd op gecontroleerde lange afstand races. Het is een van de internationale competities erkend door de FEI. Er zijn uithoudingsvermogen ritten wereldwijd. Er zijn twee soorten lange afstanden rijden, concurrerende parcours rijden en uithoudingsvermogen ritten. In een Endurance rijden, besproken in dit artikel, het winnende paard is de eerste een tot over de finish terwijl stoppen periodiek om een veterinaire controle van oordeel dat het dier in goede gezondheid en fit te blijven. " In de Verenigde Staten, de meeste uithoudingsvermogen ritten zijn ofwel 50 of 100 kilometer lang, maar kortere ritten worden georganiseerd voor beginners en een paar meer, meestal meerdere dagen, ritten bestaan. In de VS, de American Endurance Ride Conference sancties duurremsysteem ritten. Winnende renners volledige 100-mijlszone ritten in 10.12 uur.
.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Zeilwagenrijden 2.Oude Kat 3.Sneeuwschoen 4.Tafelvoetbal
5.Discuswerpen 6.Squirt Boating 7.Test cricket 8.Bobsleeën
1.zeilwagenrijden, 2.oude-kat, 3.sneeuwschoen, 4.tafelvoetbal, 5.discuswerpen, 6.squirt-boating, 7.test-cricket, 8.bobsleeën

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Daniel Johnson met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Endurance (paardensport)) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share