Duiken

Rate me now!
2.15

 
Duiken Image:
Duiken
 
 

Duiken

Duiken , Aqualunger, Aqualunging, Boot duiken, Diepzeeduiken, Diepzeeduiken, Duiken activiteiten, Duiken club, Ecuador scubaduiken, Scuba-duik, Scuba-duikers, Scuba-diving, Scubadiver, Duiken, Scuba duiker, Scuba duikers, Sport duiker
Diepzeeduiken is onderwater zwemmen, of deel te nemen aan een andere activiteit, terwijl het gebruik van een scuba set. Door het dragen van een bron van ademhalingsgas (meestal gecomprimeerde lucht), de duiker in staat is om onderwater verblijf langer dan bij de eenvoudige adem-technieken die gebruikt worden in snorkelen en free-diving, en niet wordt belemmerd door de lucht lijnen met een externe bron . De duiker onderwater zwemt meestal met behulp van de vinnen aan de voeten. Echter, sommige duikers ook bewegen met de hulp van een DPV, gewoonlijk een "scooter", of door gebruik te maken van de oppervlakte getuide apparaten genaamd sleeën getrokken door een boot.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: B-klasse Watersport artikelen, Onderwater duiken.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Hardlopen 2.Zwembad 3.Boksen 4.FMX of mond motorcross
5.Dodge schijf 6.Lijst van sporten 7.Rodelen 8.Jai-Alai
1.hardlopen, 2.zwembad, 3.boksen, 4.fmx-of-mond-motorcross, 5.dodge-schijf, 6.lijst-van-sporten, 7.rodelen, 8.jai-alai

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot SteelCityHobbies met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Duiken) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share