Duckpin bowling

Rate me now!
4.05

 
Duckpin bowling Image:
Duckpin bowling
 
 

Duckpin bowling

Duckpin bowling , Duckpins, Duck Pin Bowling
In duckpin bowling, spelers proberen te kloppen over bowlen pinnen met een bowling bal. De ballen die in duckpin bowling aanzienlijk kleiner zijn dan die welke worden gebruikt in tien-pin bowling, en weeg een en twee kilo. Bowlers herhaaldelijk gooien of rollen de bal in een baan in een poging om de knock bowling pinnen over. De pennen, zoals ballen, zijn kleiner dan hun tien-pins equivalenten, en daarom is het moeilijker te kloppen ze allemaal op met een enkele gooien. De pennen zijn ingedeeld in een driehoekige wijze identiek zijn aan die welke wordt gebruikt in tien-pin bowling. Het spel wordt gespeeld in bowlingbanen, die meerdere rijstroken, zodat meerdere groepen bowlers spelen tegelijk. De rijstroken zijn lange rechthoekige houten vlakken aan beide zijden begrensd door de goten. Bowlers vrijlating de bal van achter de fout lijn, die overeenkomt met een kleine rand van de rechthoek, in een poging om druk op de pinnen die worden geplaatst op het uiteinde van de baan.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Bowling.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Bodybuilding 2.Tricking 3.Diplomatie 4.Hare coursing
5.Drie-legged race 6.Hunter-jumpers 7.Dirt track racing 8.Frontenis
1.bodybuilding, 2.tricking, 3.diplomatie, 4.hare-coursing, 5.drie-legged-race, 6.hunter-jumpers, 7.dirt-track-racing, 8.frontenis

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot John met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Duckpin bowling) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share