Dressuur

Rate me now!
2.20

 
Dressuur Image:
Dressuur
 
 

Dressuur

Dressuur , Lucht boven de grond, Dressuur arena, Dressuur Tests, Dressuur, Paardrijden dressuur
Dressuur (uitgesproken jurk-ahhzh / drɛsɑʒ /) is een pad en de bestemming van concurrerende paard opleiding, met wedstrijden gehouden op alle niveaus, van amateur tot de Olympische Spelen. Het fundamentele doel is het ontwikkelen, door middel van gestandaardiseerde progressieve opleidingsmethoden, een paard is natuurlijk atletisch vermogen en de bereidheid om te presteren, zodat haar potentieel als rijpaard. Op het hoogtepunt van een dressuur horse's gymnastic ontwikkeling, het kan goed reageren op een gekwalificeerde ruiter de minimale steun door het uitvoeren van de gevraagde beweging, terwijl de resterende ontspannen en moeiteloos worden weergegeven. Dressuur is soms aangeduid als "Horse Ballet". Hoewel de discipline heeft oude wortels, dressuur werd voor het eerst herkend als een belangrijke paardensport nastreven in het Westen tijdens de Renaissance. De grote Europese paardrijden meesters van die periode ontwikkelde een sequentiële opleiding systeem dat weinig is veranderd sindsdien en klassieke dressuur wordt nog steeds beschouwd als de basis van goed opgeleide moderne dressuur.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Horse opleiding, Olympische sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Darten 2.Verstoppertje 3.Majorette (showdans) 4.Snelwandelen
5.Australisch voetbal 6.Carambole 7.Bowls 8.Steeplechase (paardenraces)
1.darten, 2.verstoppertje, 3.majorette-(showdans), 4.snelwandelen, 5.australisch-voetbal, 6.carambole, 7.bowls, 8.steeplechase-(paardenraces)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Thowra_uk met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Dressuur) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share