Drakenboot

Rate me now!
2.10

 
Drakenboot Image:
Drakenboot
 
 

Drakenboot

Drakenboot , Dragonboat, Dragonboating, Dragonboat Ceremony, Dragon Boat race, Dragon boot racen, Dragon Boat Regatta, Traditionele Boat Race
Een draak boot of "dragonboat" is een zeer lange en smalle mens-aangedreven boot nu gebruikt in het team poedelbad sport van draak boot race die zijn oorsprong in China in de pre-christelijke tijden. Hoewel de concurrentie heeft plaatsgevonden jaarlijks voor meer dan 20 eeuwen in het kader van folk ritueel, bleek in de moderne tijd als een internationale "sport" in Hongkong in 1976. Zoals hardlopen, paardenrennen en scherpschutterkunst, de race van de draak boten is een van de mensheid de oudste georganiseerde competitionFor concurrentie evenementen, draak boten zijn in het algemeen opgetuigd met decoratieve Chinese draak de kop en de staart. Op andere tijdstippen wordt de decoratieve versierselen meestal verwijderd, hoewel de trommel vaak aan boord blijft voor opleidingsdoeleinden.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Boot soorten, Dragon boot racen, Paddling, Traditionele Chinese voorwerpen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Amerikaans handbal 2.Sumo 3.Bowls 4.Pato
5.Kickboksen 6.Tai chi 7.Australisch voetbal 8.Combat robot
1.amerikaans-handbal, 2.sumo, 3.bowls, 4.pato, 5.kickboksen, 6.tai-chi, 7.australisch-voetbal, 8.combat-robot

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Ben Yeoh met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Drakenboot) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share