Domino

Rate me now!
2.40

 
Domino Image:
Domino
 
 

Domino

Domino , Domino, Dominos, Domino-spel, Domino spelen, Double6, Double9, Doublenine, Doublesix, Tweepersoonskamer 6, Double 9, Dubbel negen, Double zes
Dominoes (of "domino") in het algemeen verwijst naar de individuele of collectieve gaming stukken die een domino-set of aan de subcategorie van tegel spelletjes gespeeld met domino stuks. Op het gebied van wiskundige tegels en polyominoes, het woord domino vaak betrekking op elke rechthoek vormen van deelname aan twee pleinen congruent rand tot rand. De traditionele Chinees-Europese domino-set bestaat uit 28 dominostenen, colloquially bijgenaamd beenderen, kaarten, tegels, tickets, stenen, of spinners. Elke Domino is een rechthoekige tegel met een streep haar gezicht te verdelen in twee vierkante uiteinden. Elk einde is gemarkeerd met een aantal vlekken of is leeg. De rug van de dominostenen in een reeks zijn te onderscheiden, zowel blanco of met een aantal gemeenschappelijke ontwerp. Een domino-reeks is een generieke gaming apparaat, vergelijkbaar met speelkaarten of dobbelstenen, in die zin dat een groot aantal spelletjes kunnen worden gespeeld met een set.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Domino spelen, Polyforms, Pub Games.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Zwembad 2.Capoeira 3.Engels Pleasure 4.Shorttrack
5.Board track race 6.Viperball 7.Jeet Kune Do 8.MotoGP
1.zwembad, 2.capoeira, 3.engels-pleasure, 4.shorttrack, 5.board-track-race, 6.viperball, 7.jeet-kune-do, 8.motogp

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Adrià Ariste Santacreu met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Domino) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share