Cowboy

Rate me now!
2.10

 
Cowboy Image:
Cowboy
 
 

Cowboy

Cowboy , Runderen boer, Cowbody, Cowboys, Cowdude, Cowhand, Koeherder, Arbeider op een boerderij, Cowpoke, Cowpokes, Cowpuncher, Koe zak, Paniola, Waddie
Een cowboy is een dier herder die neigt vee op boerderijen in Noord-Amerika, die van oudsher te paard, en vaak voert een veelheid van andere ranch-gerelateerde taken. De historische Amerikaanse cowboy van de late 19de eeuw werd een cijfer van bijzondere betekenis en de legende. Een subtype, een zogenaamde Wrangler, met name de neiging de paarden wordt gebruikt om te werken vee. Naast ranch werk, enkele cowboys werk voor of deelnemen in Rodeos. Cowgirls, eerst als zodanig in de late 19de eeuw, had een minder goed gedocumenteerd historische rol, maar in de moderne wereld hebben de mogelijkheid om te werken op vrijwel identieke taken en behaalde grote respect voor hun prestaties. Er zijn ook rundvee-behandelaars in vele andere delen van de wereld, met name Zuid-Amerika en Australië, die werkzaamheden verrichten die vergelijkbaar zijn met de cowboy in hun respectieve landen.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Amerikaanse Veehouders, Cowboy cultuur, Equestrianism, Horse geschiedenis en evolutie, Veehouders, Western-style riding.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Parkour 2.Schaken 3.Darten 4.Killer
5.Banger racing 6.Zeilvliegen 7.Russische piramide 8.Canyoning
1.parkour, 2.schaken, 3.darten, 4.killer, 5.banger-racing, 6.zeilvliegen, 7.russische-piramide, 8.canyoning

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Terry Shuck met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Cowboy) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share