Capoeira

Rate me now!
4.60

 
Capoeira Image:
Capoeira
 
 

Capoeira

Capoeira , Braziliaanse Martial Arts, Capalera, Capioera, Capoeira Regional, Capoeirista, Capoera, Capoeria, Capoiera, Capoiero, Capoira, Caribbean martiale kunst, Carribian martiale kunst, Kahpoweara, Kahpowearah, Kapoira, Kapu'ejɾɐ, Kapu'ejra
Capoeira is een Braziliaanse kunst vorm die ritualizes verkeer uit de vechtsport, spelletjes en dans. Het werd opgericht in Brazilië enige tijd na de 16de eeuw in de regio bekend als Rio de Janeiro, São Paulo, Rio de Janeiro, Minas Gerais en Sao Paulo. De deelnemers vormen een Roda of cirkel en om de beurt ofwel spelen muziekinstrumenten, zingen, of ritueel sparren in tweetallen in het midden van de cirkel. Het spel wordt gekenmerkt door vloeiende acrobatische spelen, schijnbewegingen, en een breed gebruik van grondwerk, inclusief veegt, trappen, en headbutts. Minder frequent gebruikte technieken zijn elleboog-stakingen, slaps, stoten, en lichaam gooit. De oorsprong en het doel zijn een kwestie van verhit debat, met het spectrum van argument variërend van standpunten van Capoeira als een unieke Braziliaanse volksdans op claims dat het een gevecht klaar gevechten formulier rechtstreeks afstammen van oude Afrikaanse techniek.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Braziliaanse vechtsport, Latijns-Amerikaanse volksdansen, Bioscoop bestrijden, Oorlog dansen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Reversi 2.Cheerleading 3.Zwemmen 4.Rotatie
5.Hae Dong Gumdo 6.Riverboarding 7.Canyoning 8.Tienkamp
1.reversi, 2.cheerleading, 3.zwemmen, 4.rotatie, 5.hae-dong-gumdo, 6.riverboarding, 7.canyoning, 8.tienkamp

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Paula Rey met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Capoeira) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share