Boksen

Rate me now!
4.10

 
Boksen Image:
Boksen
 
 

Boksen

Boksen , Bokswedstrijd, Boksen verhuist, Boxing stijlen en technieken, Engels boksen, Knockout kunstenaar, Nobele kunst, Prijs-vechter, Prijs-bestrijding, Prizefight, Prizefights, Bokswedstrijd, Prijs gevechten, Pugilism, Vechtjas, Boks, Sports Boxing
Boxing (soms ook wel bekend als Engels boksen of pugilism) is een vechtsport waarbij twee deelnemers, in het algemeen van vergelijkbaar gewicht zijn, vechten elkaar met hun vuisten. Boxing wordt begeleid door een scheidsrechter en is typisch die gedurende een reeks van een tot drie minuten genaamd rondes. Overwinning is bereikt wanneer de tegenstander wordt neergehaald en niet in staat om op te staan voordat de scheidsrechter telt tot tien seconden of wanneer de tegenstander wordt geacht te gewond om verder te gaan. Als er geen stilstand van de strijd voor een afgesproken aantal rondes, een winnaar wordt bepaald door de beslissing van de scheidsrechter of door rechters' scorecards.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Vechtsporten, Europese vechtsport, Individuele sporten, Olympische sport.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Karting 2.Tag 3.Kogelslingeren 4.Springen (paardensport)
5.Ultralopen 6.Rugby (balspel) 7.Duckpin bowling 8.Jeu de paume
1.karting, 2.tag, 3.kogelslingeren, 4.springen-(paardensport), 5.ultralopen, 6.rugby-(balspel), 7.duckpin-bowling, 8.jeu-de-paume

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot luckysundae met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Boksen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share