Bodybuilding

Rate me now!
3.85

 
Bodybuilding Image:
Bodybuilding
 
 

Bodybuilding

Bodybuilding , Body-building, Bodybuilder, Bodybuilders, Body bouwer, Body building, Get ernstige, Jeff Wenzel, Teenage bodybuilding
Bodybuilding is het proces van het maximaliseren van spier hypertrofie. Iemand die deelneemt aan deze activiteit is bedoeld als een bodybuilder. In de competitieve bodybuilding, bodybuilders hun lichaam aan een panel van rechters, die punten toekennen op basis van hun esthetische uitstraling. De spieren aan het licht komen door een combinatie van verlies van vet, olie, en het looien (of looistof lotions), die in combinatie met de verlichting om de definitie van de spier groep meer onderscheiden. Beroemde bodybuilders ook Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno, Franco Columbu, en de huidige Mr Olympia Dexter Jackson. Zoals Alan M. Klein staten in Little Big Mannen, "Bodybuilding is een subcultuur van overdrijving. In zijn rush naar de kop komen vlees, alles over deze subcultuur exploits gewicht en overgewicht. "
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Body modificatie.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Arm Wrestling 2.Killer (pool) 3.Kanovaren 4.Auto Race
5.Zeven-ball 6.Snelle Ball 7.Schoon en eikel 8.Hockey
1.arm-wrestling, 2.killer-(pool), 3.kanovaren, 4.auto-race, 5.zeven-ball, 6.snelle-ball, 7.schoon-en-eikel, 8.hockey

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot David van der Mark met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Bodybuilding) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share