BASE-jumpen

Rate me now!
4.65

 
BASE-jumpen Image:
BASE-jumpen
 
 

BASE-jumpen

BASE-jumpen , BASE, Base-jumping, Basejumping, BASE-jump, Base-jumper, BBASE springen / b, Bridge jumpers, Brug springen, Parachutespringen / BASE Jumping
BASE jumping is met behulp van een parachute of het gebruik van een gefaseerde wingsuit en parachute te springen van vaste objecten - met de parachute ongeopend op de sprong (anders zie parapente). "Basis" is een acroniem dat staat voor de vier categorieën van vaste voorwerpen uit die men kan springen: Building Antenna Span EarthThe acroniem "BASE" werd bedacht door film-maker Carl Boenish, zijn vrouw Jean Boenish, Phil Smith, en Phil Mayfield. Carl was de echte katalysator achter moderne BASE springen, en in 1978 verfilmd BASE de eerste sprongen worden gemaakt met behulp van ram-air-parachutes en de vrije tracking techniek. Hoewel BASE jumps had plaatsgevonden vóór die tijd, de El Capitan activiteit was van de daadwerkelijke geboorte van wat nu de naam BASE springen. BASE jumping is veel gevaarlijker dan vergelijkbare sporten zoals parachutespringen van vliegtuigen, en is op dit moment door velen beschouwd als een marginale extreme sport of stunt.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Parachutespringen.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Trapeze 2.Schermen 3.Killer 4.Productie autoracebanen
5.Mes gooien 6.Sandboarden 7.Lacrosse 8.Time Attack
1.trapeze, 2.schermen, 3.killer, 4.productie-autoracebanen, 5.mes-gooien, 6.sandboarden, 7.lacrosse, 8.time-attack

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Stephen Hanafin met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (BASE-jumpen) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share