Bank zwembad

Rate me now!
2.25

 
Bank zwembad Image:
Bank zwembad
 
 

Bank zwembad

Bank zwembad
Bank zwembad is een Pocket biljart spel dat is als het meest fundamentele eis, dat alle schoten scoren in het spel worden gemaakt door het bankwezen een opgeroepen bal uit een kussen en riep in een zak. Hoewel het spel heeft meerdere varianten, de overheersende versie door een groot deel van haar geschiedenis werd gespeeld met een volledige vijftien-ball rack, waarvan de winnende speler was vereist om legaal zak acht ballen. Een verkorte versie van het spel met behulp van negen ballen waarvan de spelers moeten wettelijk zak vijf voor het winnen, vaak 'negen-ball banken, "steeds populairder in de jaren 1990 en 2000 en is het voorwerp van internationale professionele concurrentie en televisie wedstrijden.
Dit beeld behoort tot de volgende categorieën: Zwembad.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Snorkeling 2.Sprinten 3.Dressuur 4.One Day International
5.Strandvolleybal 6.Noordse combinatie 7.Amerikaans handbal 8.Freestyleskiën
1.snorkeling, 2.sprinten, 3.dressuur, 4.one-day-international, 5.strandvolleybal, 6.noordse-combinatie, 7.amerikaans-handbal, 8.freestyleskiën

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot seier+seier met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (Bank zwembad) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share