American football

Rate me now!
3.65

 
American football Image:
American football
 
 

American football

American football , Amefoot, Amefuto, Ameriball, American-football, AmericanFootball, American Football / te doen, Amerikaans voetballer, Amerikaanse voetbalveld, Armored Wankball, Football (A), Football (Amerika), Football (American), Football (Amerikaanse versie), Football (US), Voetbal in Amerika, Voetbal in de Verenigde Staten, Grid Iron, Jack Flemming, Merrer, Tackleball
American Football, bekend in de Verenigde Staten en Canada gewoon als voetbal, is een competitieve teamsport bekend voor het mengen van strategie met fysieke spelen. Het doel van het spel is om te scoren punten door het bevorderen van de bal in de tegengestelde team eind zone. De bal kan worden gevorderd door het uitvoeren of door het gooien naar een teamgenoot (een passerende spelen). Punten kunnen worden gescoord op verschillende manieren, met inbegrip van het vervoer van de bal over de doellijn, het vangen van een pass van buiten de doellijn, de aanpak van een tegengestelde bal vervoerder in zijn eigen einde zone of schopt de bal door de doelpalen op het tegengestelde zijkant. De winnaar is het team met de meeste punten als de tijd verstrijkt.
.

kijk ook op deze andere uitstekende beelden:
1.Surfen 2.Red Rover 3.Fles zwembad 4.Schermen
5.Pitch and putt 6.Tetherball 7.Veldrijden 8.Tafeltennis
1.surfen, 2.red-rover, 3.fles-zwembad, 4.schermen, 5.pitch-and-putt, 6.tetherball, 7.veldrijden, 8.tafeltennis

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De belangrijkste afbeelding behoort tot Dave Wilson met deze license. Het beeld beschrijving tekst is vertaald uit wikipedia (American football) en gelicentieerd onder de GFDL.
Email Us

Zoek op onze website:Bookmark and Share