Whitewater kayaking

Rate me now!
2.15

 
Whitewater kayaking Image:
Whitewater kayaking
 
 

Whitewater kayaking

Whitewater kayaking , Boofing
Whitewater kayaking je sport veslanja jedan kajak na pomične tijelo vodom, obično jednom whitewater rijeke. Whitewater kayaking se u rasponu od jednostavnih, bezbrižan lagano kreće vode, na zahtjevno, opasno whitewater. Brzacima rijeke kao što su graded skijaške staze prema težini, opasnost ili težini brzom. Whitewater razreda (ili razrede) u rasponu od II do VI ili 2 ili 6 (najtezzim / opasni). Grade / Klasa I može se opisati kao malo vode kreće sa ripples ali zbog toga ne smatra "Whitewater". Grade / Class II / 2 može se opisati kao pomične vode pruža neke male stupanj izazov. Grade / VI razredu može se opisati kao ekstremno teškim ili gotovo unrunnable whitewater, smatra gotovo sigurno smrti, kao što su Niagara Falls.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Canoeing, kayaking, Vodeni sportovi, Whitewater sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Jedna rupa 2.Rock ribolov 3.Sumo 4.Cross-country trčanje
5.Freestyle Football 6.Snijeg kiting 7.Skijoring 8.Nordijsko kombinirano
1.jedna-rupa, 2.rock-ribolov, 3.sumo, 4.cross-country-trčanje, 5.freestyle-football, 6.snijeg-kiting, 7.skijoring, 8.nordijsko-kombinirano

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada kayakboy s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Whitewater kayaking) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share