Triatlon

Rate me now!
3.90

 
Triatlon Image:
Triatlon
 
 

Triatlon

Triatlon , Beginner Triatlon Osposobljavanje, Long Distance Triatlon, Olimpijske Udaljenost Triatlon, Udaljenost Sprint Triatlon, Triathalon, Triathlete, Triathlons, Udaljenost Triatlon, Triatlon trening
A Triatlon je izdrľljivosti sportski događaj sastoji od plivanje, biciklizam i trčanje nad raznim udaljenostima. Kao rezultat toga, znanje plivanje, vožnja biciklom, trčanje ili sama nije dovoljna garantirati Triatlon sportaš konkurentnog vrijeme; obučeni Triatlon sportaši naučili da utrka svake faze na način da se sačuva njihova energija i izdržljivost u kasnijim fazama. U većini modernih triathlons, ovi događaji smješteni su suprotni u neposrednoj slijed i konkurencija je službeni put uključuje vrijeme potrebno za "tranziciju" između pojedinca noge od utrke, uključujući i bilo koje vrijeme potrebno za mijenjanje odjeću i obuću.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Endurance sportovi, Individualni sportovi, Multi-sport natjecanja, Olimpijski sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Maraton 2.Bodyboarding 3.Typing Speed 4.Ice Climbing
5.Shinty 6.Eskrima 7.Ball Hockey 8.Drvo cjepkanje
1.maraton, 2.bodyboarding, 3.typing-speed, 4.ice-climbing, 5.shinty, 6.eskrima, 7.ball-hockey, 8.drvo-cjepkanje

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Jimmy Harris s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Triatlon) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share