Test popac

Rate me now!
2.15

 
Test popac Image:
Test popac
 
 

Test popac

Test popac , Anwar Hossain, Kriket test utakmicu, Čovjek iz serije, Test (kriket), Test debi, Test utakmicu, Test utakmice, Test utakmicu (kriket), Test utakmicu kriketa, Test status
Twenty20 formata i sada se više popularan među nekim publici. Imenom "Test" je mislio da proizlaze iz ideje da se utakmice su "test snage i sposobnosti" između uključenih strana. Čini se da su korišteni prvi opisati Engleski tim, koji toured Australia in 1861-62, iako one utakmice ne smatraju Test utakmice danas. Prvi službeni ikada Test utakmicu započeo u 15. ožujak 1877, takmičenje po Engleskoj i Australiji u Melbourneu igralište za kriket, gdje su osvojili Australci za 45 runs. Engleskoj osvojio drugo ikada odgovarati za 4 wickets, čime crtanje seriji 1-1. To nije bila prva međunarodna kriket utakmicu međutim, koji je igrao između Kanade i Sjedinjenih Država, na 24. i 25. rujna 1844.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Kriket terminologije, Devet's Wide World of Sport.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Skelet 2.Dominoes 3.Skijaški skokovi 4.FMX
5.Balance Beam 6.Sapun cipele 7.Touch nogomet 8.Horseshoes (bacanje potkova)
1.skelet, 2.dominoes, 3.skijaški-skokovi, 4.fmx, 5.balance-beam, 6.sapun-cipele, 7.touch-nogomet, 8.horseshoes-(bacanje-potkova)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada State Library Queensland s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Test popac) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share