Ten-pin bowling

Rate me now!
2.25

 
Ten-pin bowling Image:
Ten-pin bowling
 
 

Ten-pin bowling

Ten-pin bowling , 10-Pin Kuglanje, 10 pin bowling, Savršena serija, Ten-pin, Tenpin, Tenpins, Tenpin kuglanje, Deset ukosnicu, Ten Pin Kuglanje
Ten-pin bowling je natjecateljski sport u kojem je igrač (the "polucilindar") role jedna kuglana lopta dolje drvenim ili sintetičkih traka s ciljem scoring points by kucaju dolje onoliko kočiće što je više moguće. Je 41,5-inčni široki, 60-noga putić graniči duž duljine by "gutters"-polukružne kanale dizajniran za skupljanje skita loptice koje također predstavljati prepreku na napredni bowlers, jer lopta ravno ne može se valjanih traka na propis u kut dužan nositi dosljedno svih deset igle za sstrajk. Mostu vičan bowlers će roll više težak za kontrolu zakačaljka loptu prevladati. Tu je i prekršaj u redu na kraju je putić do najbliže polucilindar: ako bilo koji dio je polucilindar tijelo dodiruje loptu stranu ove linije po loptu se isporučuje, to se naziva prljavo i bez igle pokucao nad tim troškovi isporuke su osvojila bod. Iza je prekršaj line "pristupa" oko 15 metara dug koji se koriste za dobivanje brzine i poluge na loptu prije isporučivanju ga. 60 prljavo noge od linije, gdje je putić prestaje, on se pridružio na otprilike 24-inčni, 41,5-inčni široki površine izdržljiva i utjecaj otporan materijal zvan "pin palube" gdje svaki stalak za igle je postavljen.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Članci sa odjeljcima trebaju proširenje, Kuglanje, Precision sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Marširanje Band 2.Dame 3.Pelota 4.Sport zmaj
5.Supermoto 6.Ringette 7.Branik bazen 8.Stolni hokej
1.marširanje-band, 2.dame, 3.pelota, 4.sport-zmaj, 5.supermoto, 6.ringette, 7.branik-bazen, 8.stolni-hokej

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Adrian Clark s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Ten-pin bowling) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share