Single veslo

Rate me now!
2.95

 
Single veslo Image:
Single veslo
 
 

Single veslo

Single veslo
Jedan veslati je veslački čamac projektiran za jednu osobu koja propels brod s dva vesla, po jednoj u svakoj ruci. Pojam 'single veslo "obično se odnosi na sportsko veslanje konkurentnih: a skif ima izgled sličan, ali se obično širi i sporije, a više pogodna za rougher vode ili nosi teret. Jedno veslo je jedan od klasama priznatih od strane Međunarodnog Veslački savez i Olimpijade, koji određuje minimalnu težinu čamca kao 14kg: prosječna dužina je oko 8.2m (27ft). To je 2. najsporijim kategoriji trkaći čamac, i natjecatelji su priznate od strane drugih kao veslači među najteža, i fizički i psihički: jednokrevetna sculling ponekad poznat i kao 'kraljevskog klasa'. učinak na njihove pokrete na ravnotežu i brzinu. Single sculling vrijeme suđenja i utrka se ponekad koristi za mjerenje pojedinaca veslanje mogućnost za izbor u veće brodove, jer svaki veslač sposobnosti može se mjeriti direktno i nema doprinosa od ostalih članova posade. Međutim sculling sposobnost i mah-veslanje veslo sposobnosti nisu isti. Snažan zamah ostvaren i veslo-veslači svibanj ne biti u mogućnosti da pokažu svoje sposobnosti u jednoj veslo gdje ravnoteže i tehnike se više kritična.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Povijest veslanje, Veslanje.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Pelota 2.Sport zmaj 3.Show Jumping 4.Bordanje
5.Branik bazen 6.Stolni hokej 7.Single veslo 8.Prostor za slaganje Sport
1.pelota, 2.sport-zmaj, 3.show-jumping, 4.bordanje, 5.branik-bazen, 6.stolni-hokej, 7.single-veslo, 8.prostor-za-slaganje-sport

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Emma s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Single veslo) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share