Saonice za utrku

Rate me now!
2.10

 
Saonice za utrku Image:
Saonice za utrku
 
 

Saonice za utrku

Saonice za utrku , Bobbsledding, Bob, Bobsledder, Bobsledders, Bobsledding, Bobsleighing, Bob sankati
Saonice za utrku, bob ili bobsledge je zimski sport izum Engleza u kasnom 1860s u kojem timovi čine vremenski traje dolje uske, uvijanje, grupiran, ledeni trag na gravitacijsko-powered saonice. Različiti tipovi sleds došao prije nekoliko godina prvi tragovi su građene u St Moritzu, gdje je originalni bobsleds bili prilagođeni upsized Luge / kostur sleds designed by adventurously je da nose bogati putnici. Sve tri vrste prilagođene su dječaci iz sleds i dostava toboggans. Konkurencija, naravno, slijedi i da štite radnička klasa i bogatih posjetitelja na ulicama i byways of St. Moritz, Caspar Badrutt vlasnik hotela, vlasnik povijesnog Krup i kasnije Hotel Palace Hotel, izgrađen je prvi familijarno konfiguriranih "half-pipe" pratiti oko 1870. To je domaćin dva sportska tijekom Olimpijade te je još uvijek u uporabi i danas.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Human-powered vozila, Olimpijski sportovi, Utrke sportovi, Utrke vozila, Team sportovi, Zimski sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Trkaći konj 2.Lov 3.Zgrabiti 4.Brzina skijanja
5.Pickleball 6.Kendo 7.Hidroplan Racing 8.Eton Fives
1.trkaći-konj, 2.lov, 3.zgrabiti, 4.brzina-skijanja, 5.pickleball, 6.kendo, 7.hidroplan-racing, 8.eton-fives

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Dave O s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Saonice za utrku) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share