Rock Climbing

Rate me now!
3.25

 
Rock Climbing Image:
Rock Climbing
 
 

Rock Climbing

Rock Climbing , Belay postaja, Planinarenje sustav, Vođa (rock climbing), Rock-climbing, Rockclimber, Rockclimbers, Rockclimbing, Rock uspon, Stijena planinar, Rock penjača, Drugo (rock climbing)
s ciljem postizanja vrhunca formaciju ili vršne točke nekog unaprijed definirane rute. Rock climbing je sličan izokretanje (drugu aktivnost koja uključuje razmjeravanje na brežuljcima i slične formacije), ali je općenito penjanja diferenciranu po potrebi za korištenje u planinarski rukama držati svoje težine, a ne samo osigurati ravnotežu. Rock climbing je fizički i psihički zahtjevan sport, koji se često testira jedan planinarski snagu, izdržljivost, agilnost i ravnoteža, zajedno sa njegovom mentalnom kontrolom. To može biti opasno, sport i poznavanje odgovarajuće tehnike penjanja i korištenje specijalizirane opreme penjanje je od ključne važnosti za sigurno završetku rutama. The raznoliku rock formacija širom svijeta dovela je rock climbing u zasebnu u nekoliko različitih stilova i sub-discipline koje su opisane u nastavku.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Planinarenje, Lokomocija.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Izigrati metak natjecanje 2.Diplomacija 3.Aikido 4.Polo
5.Goaltimate 6.Connect Four 7.Zui Quan 8.Snooker
1.izigrati-metak-natjecanje, 2.diplomacija, 3.aikido, 4.polo, 5.goaltimate, 6.connect-four, 7.zui-quan, 8.snooker

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Alex Indigo s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Rock Climbing) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share