Ritmička gimnastika

Rate me now!
3.00

 
Ritmička gimnastika Image:
Ritmička gimnastika
 
 

Ritmička gimnastika

Ritmička gimnastika , Taktu gimnastičar, Ritmičan šali Gimnastika
Ritmička gimnastika je sport u kojemu jednog natjecatelja ili parova, trios ili čak i više (obično pet) udešavati jedan ili dva aparata: konop, obruč, lopta, klubove i vrpce. Ritmičku gimnastiku je sport koji kombinira elemente balet, gimnastika, kazališni ples, te aparat za manipulaciju. Godine pobjednik je sudionik koji zaradi najviše bodova, kao dodjeljuje panel sudaca, za skokovi, ravnoteža, pivots, fleksibilnost, aparat za rukovanje, i umjetničkog efekta. Upravnog tijela, Federacije Internationale de Gymnastique (FIG), promjena Kodeksa Points in 2001, 2003 i 2005 naglasiti tehničkih elemenata i smanjiti subjektivnost u prosudbu. Prije 2001, sudeci bila je na skali od 10 kao i da od Umjetničke Gimnastika. To je promjena u 30-point skala u 2003 i 2005 promijenjen je u 20. Postoje tri dodavanja vrijednosti do biti konačni bodova-tehničke, umjetničke i izvršenje.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Olimpijski sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Sakrij i tražiti 2.Baton Twirling 3.Biljar 4.Snowshoeing
5.Karambol biljar 6.Batist bokali 7.Briznuti Boating 8.Ultimate (sportski)
1.sakrij-i-tražiti, 2.baton-twirling, 3.biljar, 4.snowshoeing, 5.karambol-biljar, 6.batist-bokali, 7.briznuti-boating, 8.ultimate-(sportski)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Chicago 2016 s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Ritmička gimnastika) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share