Povucite trkaći čamac

Rate me now!
2.15

 
Povucite trkaći čamac Image:
Povucite trkaći čamac
 
 

Povucite trkaći čamac

Povucite trkaći čamac
Kao što ime sugerira, povucite trkaći čamac je oblik vući utrkujući koji se odvija na vodi, a ne zemlje. Kao što se u vući utrkujući, natjecanja odvijaju se između dva vozila preko ravno četvrt milje Naravno, ali za razliku od Racing povucite plovila na suhom početi s kratkom rolling start nego stoji početak. Mnogi časovi su prisutni na dan utrke s vrhunska kategorija povucite trkaći čamac kao Top Fuel hidroplan klasa koja je ekvivalentna vode temelji na vrh Gorivo Dragsters sposoban za pokrivanje četvrtine milje vode za manje od pet sekundi uz brzinu od terminala oko 250 mph (400 km / h). Postoje brojne druge kategorije povucite brodovi na temelju različitih konfiguracija motora (pomorski i automobilsku) i trupa dizajne poput Top Alcohol Flatbottoms. Najveći događaj u kalendaru povucite brod je IHBA Svijet Finale koji se održava u Firebird Raceway Phoenix, Arizona.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Drag Racing, Motorboat Racing.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Hunter 2.Pikado 3.Kratak obrazac popac 4.Cestovni trkaći bicikl
5.Hunter-jumpers 6.Bacanje 7.Ciljana streljaštvo 8.Petoboj
1.hunter, 2.pikado, 3.kratak-obrazac-popac, 4.cestovni-trkaći-bicikl, 5.hunter-jumpers, 6.bacanje, 7.ciljana-streljaštvo, 8.petoboj

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Scott s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Povucite trkaći čamac) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share