Parallel Bars

Rate me now!
3.90

 
Parallel Bars Image:
Parallel Bars
 
 

Parallel Bars

Parallel Bars , Gimnastika paralelno barovi, Parallel bars (gimnastika), P barovi
Dvije paralelne barovi čine umjetničke gimnastike aparati koriste samo muškim gymnasts. U barovima su podržani od metala ili čeličnih okvira. U barovima su napravljeni od drva ili plastike ili kompozitnih materijala. Rutina sastoji od širokog spektra različitih vještina gimnastičar kroz koji se mora ispuniti specifične potrebe. Tipični izvođenje paralelnih kafići će uključivati vještina u ljuljanje potporu položaju (na ruke), a vješanje položaj i nadlaktica položaj; manipulissu po svakoj od ovih ljuljačke je gimnastičar je sposoban za obavljanje raznih flips i okreta. Osim toga, paralelne rutinskih bar ponekad imaju snagu ili statična držati vještinu. Konačno, svaka rutinska završava impresivne sjahati koji može biti izvršen od završava u barovima ili isključite bočnoj strani aparata. Zajednički, jednostavna je sjahati leđno rezati, gdje je gimnastičar započinje u ljuljanje naprijed ispred podrške između barova i izvršava jedan backflip da putuje laterally nad jednom od barova na štandu uz aparat.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Umjetnička gimnastika aparati.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Show Jumping 2.Bordanje 3.Savate 4.Blind popac
5.Single veslo 6.Prostor za slaganje Sport 7.Karambol 8.Sinkronizirani plivanje
1.show-jumping, 2.bordanje, 3.savate, 4.blind-popac, 5.single-veslo, 6.prostor-za-slaganje-sport, 7.karambol, 8.sinkronizirani-plivanje

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Adam Rifkin s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Parallel Bars) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share