Navijanje

Rate me now!
2.95

 
Navijanje Image:
Navijanje
 
 

Navijanje

Navijanje , Cheeleaders, Cheerlead, Cheerleader, Cheerleaders, Cheerleader vod, Konkurentski cheerleading, Hurkey, Duh Klub
Navijanje je sport koji koristi organizirani rutine od elemenata gimnastika, ples, skokovima i stunting na izravno gledateljima događanja na razveseliti na sportskim timovima na igre i utakmice i / ili se natjecati u cheerleading natjecanjima. Uključenih u sportašica se naziva cheerleader. Sa procijenjenih 1,5 milijuna sudionika u allstar Cheerleading (ne uključujući milijune više u srednjoj školi, faksu ili malo liga sudionika) u Sjedinjenim Državama na miru, Cheerleading, prema Newsweek's Arian Campo-Flores, "najviše quintessential American sportova. " Rastuća prezentaciji sportskih do globalne publike je vodio od 1997 od početka emitiranja cheerleading natjecanje po ESPN International u svijetu i oslobađanje od 2000 filmskih Dovedite ga Na. Obzirom da u ovom dijelu nedavne izloženosti, tamo su sada na procijenjenih 100,000 učesnika raspršenih širom svijeta u zemljama uključujući Australija, Kina, Kolumbija, Francuska, Njemačka, Japan, Nizozemska, Novi Zeland, Švedska i Velika Britanija.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Sportska kultura, Team sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Kriket 2.Sport zmaj 3.Show Jumping 4.Baseball
5.Butterfly stroke 6.Wing Chun 7.Skibobbing 8.Subak
1.kriket, 2.sport-zmaj, 3.show-jumping, 4.baseball, 5.butterfly-stroke, 6.wing-chun, 7.skibobbing, 8.subak

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Geoffrey Chandler s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Navijanje) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share