Muay Thai

Rate me now!
2.25

 
Muay Thai Image:
Muay Thai
 
 

Muay Thai

Muay Thai , Umjetnost od osam udova, Mauy Thai, Muai Thai, Muay Thai -, Muaythai, Muay Thai kickboxing, Muy Thai, Mu Thai, Punch kombinacije, Thaiboxer, Thaiboxing, Tajlandski Boks, Thai Kickboxing, Tajlandski boks kick
Muay Thai (u Kambodži, Lethwei u Mianmar, Tomoi u Maleziji, a u Muay Lao Laos. Muay Thai ima dugu povijest u Tajlandu i zemlje nacionalni sport. Traditional Muay Thai prakticirati danas se razlikuje značajno od drevne umjetnosti Muay Boran i koristi Kicks a punches u prsten s rukavice slične onima koji se koriste u Zapadnoj boks. Muay Thai je nazivaju "The Art of osam udova", kao i ruke, shins, laktove, koljena i svi koji se koriste u ovom opsežno umjetnosti. A praktičar Muay Thai tako ima sposobnost za obnašanje udara pomoću osam "kontakt točke", za razliku od "dvije točke" u Zapadnoj boks i "Four Points" (šakama, nogama) koje se koriste u prvom redu sportski orijentiranih oblika borilačke umjetnost.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Borilački sportovi, Thai borilačke vještine, Tajlandski riječi i izrazi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Ribolov 2.Ići 3.Noodling 4.Balet
5.Korfball 6.Zapadna užitka 7.Wallball 8.Basque pelota
1.ribolov, 2.ići, 3.noodling, 4.balet, 5.korfball, 6.zapadna-užitka, 7.wallball, 8.basque-pelota

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Josh Gross s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Muay Thai) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share