Mali nogomet

Rate me now!
2.15

 
Mali nogomet Image:
Mali nogomet
 
 

Mali nogomet

Mali nogomet , Arena nogomet
Mali nogomet ili mali nogomet je igra izvedena iz nogometa (nogomet) prilagođena za igrati u zatvorenom prostoru, kao što je Arena-treset prekriven hokej arena ili klizalište. Mali nogomet je nešto zajedničko sport u SAD-u i Kanadi s obje amaterskim i profesionalnim ligama posvećen tome. Mali nogomet je igrao van tih dviju zemalja iako većina zatvoreni igrati izvan Sjeverne Amerike uključuje FIFA-sankcionisani igra futsal. Nedavno mali nogomet je postao popularan sport u Meksiku, koji su u sklopu Universiada i CONADEIP, koje odgovaraju Sveučilište timova škola iz cijele Meksiko. U Meksiku, mali nogomet polja su zajednički izgradili u prirodi, te je poznat kao sportski fútbol rápido ( "brzi nogomet"). U Brazilu je nazivaju "Futebol Society" ili "Showbol".
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Football (soccer) varijante, Mali nogomet (soccer), Zatvoreni sportski.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Sprinting 2.Snježna 3.Jedan dan International 4.Hokej na ledu
5.Floorball 6.Aiki-džijudžicu 7.Draughts 8.Ritmička gimnastika
1.sprinting, 2.snježna, 3.jedan-dan-international, 4.hokej-na-ledu, 5.floorball, 6.aiki-džijudžicu, 7.draughts, 8.ritmička-gimnastika

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Shane Pope s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Mali nogomet) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share