Mahjong (Taipei)

Rate me now!
2.25

 
Mahjong (Taipei) Image:
Mahjong (Taipei)
 
 

Mahjong (Taipei)

Mahjong (Taipei) , Kompjutorizirani Mahjong, Mahjongg Solitaire, Shanghai (računalna igra), Shanghai (igra), Shanghai (samica), Shanghai (video igra), Šangaj pasijans, Mahjong Solitaire, Solitaire Mahjongg, Taipei (igra)
Mahjong Solitaire Solitaire podudaranje je igra koja koristi skup Mahjong pločice nego karticama. Također je poznat kao Šangaj samica, elektronskim ili kompjuterizirana Mahjong, Mahjong Solitaire, Mahjong Solitaire i pogrešno, kao Mahjong. The pločice dolaze iz četiri igrača igra popularna u Istočnoj Aziji poznat kao Mahjong. The 144 pločice uređeni su u posebnom obrascu četiri sloja, licem prema gore. A crijep je rekao da budu otvoreni i izloženi ako to može biti premještena ili lijevo ili desno bez uznemirujućih druge pločice. Cilj je da se podudaraju otvorene para identične pločice i uklonite ih iz odbora, izlažu se pločice pod njima za igrati. Igra je gotova kada svi para pločice su uklonjene iz odbora ili kada nema izlo preostalih parova. (Iako neke implementacije, npr. Gnome Mahjongg, ponudu da se pločice dvoličnost kad nema izlo preostalih parova, samo se možete uvijek biti u mogućnosti da "pobijediti" u igri.) Mahjong Solitaire može igrali koristite originalan pločice i poseban drveni okvir za postavljanje.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Activision igre, Computer Mahjong, Mahjong, Microsoft Entertainment Pack, Microsoftovih igara, Puzzle video igrama.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Reining 2.Tag 3.Lijevanje 4.Balet
5.Područje rukomet 6.Kokain 7.Kriket 8.Xingyiquan
1.reining, 2.tag, 3.lijevanje, 4.balet, 5.područje-rukomet, 6.kokain, 7.kriket, 8.xingyiquan

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Prince Roy s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Mahjong (Taipei)) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share