Limited overs popac

Rate me now!
2.25

 
Limited overs popac Image:
Limited overs popac
 
 

Limited overs popac

Limited overs popac , Dan / noć, Dan / noć ODI, Limited-overs popac, Limited overs, Lista-A, Lista ograničenom Overs, Jednodnevni popac, Jednog dana popac, Jednog dana turnira
Limited overs kriketa, također poznat kao jednodnevni kriket i na malo drugačiji kontekst kao Lista A cvrčak je verzija od sporta kriketa utakmicu u kojoj se uglavnom završena u jednom danu, dok Test i prvoklasnim utakmice može potrajati do pet dana da se završi. Ime odražava pravilo da u svakoj utakmici reprezentacije bokali skup najveći broj overs, obično između 20 i 50, iako je kraći i duži oblici ograničenom overs su igrali kriket. Važno jednodnevna utakmice, međunarodne i domaće, često imaju dva dana staviti na stranu, a drugi dan kao "rezervat" dan kako bi se dozvolilo više prilika za igru završena, ako se toga nije moguća na prvi dan (na primjer, ako igrate se spriječila ili prekinuto kišom).
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Jednodnevni popac.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Skok 2.Umjetničke bazen 3.Kite flying 4.Lov
5.Matkot 6.Majorette 7.Platforma tenis 8.Xingyiquan
1.skok, 2.umjetničke-bazen, 3.kite-flying, 4.lov, 5.matkot, 6.majorette, 7.platforma-tenis, 8.xingyiquan

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada PitchVision s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Limited overs popac) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share