Lacrosse

Rate me now!
4.35

 
Lacrosse Image:
Lacrosse
 
 

Lacrosse

Lacrosse , Baggataway, Baggatiway, Područje Lacrosse, Indijancima stvorio Lacrosse, Lacross, Lacrosse (sportski), Lacrosse player, Lacrosse players, La križa, Vanjski Lacrosse
Lacrosse je momčadski sport u punoj kontakt igrali pomoću čvrstih gumena lopta dugo rješavali i galama zove crosse ili Lacrosse stick. Na čelu te crosse ima odriješiš neto razdražljiv u nju igrač koji omogućuje da se držite Lacrosse loptu. Ofanzivno predmet je igra za korištenje Lacrosse stick za ulov, nosi i položiti loptu u nastojanju da se broj bodova po konačnici hurling loptu u protivnički gol. Defensively objekta je da se protivnička momčad iz bodovanje i izbaciti ih na loptu kroz korištenje stick provjeravanje i tijela kontakt. Postoje tri različita verzije sportskom: Lacrosse mušku, žensku Lacrosse, a box Lacrosse.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Igre s loptom, First Nations kulture, Native American culture, Sportska pravila i propisa, Team sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Marširanje Band 2.Padobranstva 3.Pelota 4.Lov
5.Matkot 6.Keltski nogomet 7.Bujinkan 8.Ringo
1.marširanje-band, 2.padobranstva, 3.pelota, 4.lov, 5.matkot, 6.keltski-nogomet, 7.bujinkan, 8.ringo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Curt Gibbs s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Lacrosse) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share