Kratak obrazac popac

Rate me now!
4.85

 
Kratak obrazac popac Image:
Kratak obrazac popac
 
 

Kratak obrazac popac

Kratak obrazac popac , Kriket Max, Dvadeset-20 popac
Kratak obrazac zrikavac je kolektivni naziv za nekoliko modificirane oblike od sporta kriketa, igranje s puta znatno kraći od više tradicionalni oblici igre. Tipični kratki obrazac kriket utakmicu može biti završen u roku od dva do tri sata, u usporedbi s 7-8 sati za jednodnevni kriket utakmicu, ili pet dana za test utakmicu. Ove kratke forme popac razvijeni su po raznim lokalnim vlastima, kako bi ispuniti zapažena marketinška konkurs za oblik u sport koji se može završiti u nekoliko sati, a ne cijeli dan. Oni imaju tendenciju da se naglasiti više "uzbudljivo" aspekte popac Kao što se vidi po više casual promatrača u igru, što uključuje udaranje agresivna i brzo trčanje bodovanje. U tom smislu, one su uspješne, kao skraćeni oblici popac privukli mase gledatelja, koji inače ne bi mogli prisustvovati jednoj kriket utakmicu.
.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Big divljači 2.Auto utrka 3.Jedrenje 4.Rock ribolov
5.Štos zmaj 6.Surfboat 7.Rušenje derbi 8.Racquets (sportski)
1.big-divljači, 2.auto-utrka, 3.jedrenje, 4.rock-ribolov, 5.štos-zmaj, 6.surfboat, 7.rušenje-derbi, 8.racquets-(sportski)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Moggs Oceanlane s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Kratak obrazac popac) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share