Kauboj

Rate me now!
2.30

 
Kauboj Image:
Kauboj
 
 

Kauboj

Kauboj , Goveda rančer, Cowbody, Cowboys, Cowdude, Cowhand, Čobanin, Trgovac stokom, Cowpoke, Cowpokes, Cowpuncher, Krava džaku, Paniola, Waddie
A kauboj je životinjskog herder koji tendira stoke na ranches u Sjevernoj Americi, koji se tradicionalno na konju, a često izvodi mnoštvo drugih ranč povezanih zadataka. Povijesni američki kauboj u kasnom 19. stoljeću postao je brojka od posebnog značenja i legendi. A podtip, naziva polemika, posebno sklon konje koristili za rad stoku. Osim ranč raditi, raditi za neke cowboys ili sudjelovati u rodeos. Kaubojka, najprije definira kao takva u kasnom 19. stoljeću, imao je manje-dobro dokumentirane historijsku ulogu, ali u suvremenom svijetu imaju sposobnost da rade u gotovo identične zadatke i dobiti znatnu poštivanje njihovih dostignuća. Tu su i stoka rukuju u mnogim drugim dijelovima svijeta, osobito Južnu Ameriku i Australiju, koje obavljaju slične raditi na govedar u njihovim narodima.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: American cattlemen, Kauboj kulture, Equestrianism, Konj povijest i evolucija, Pastoralists, Western-style jahanje.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Šah 2.Pikado (sportski) 3.Sakrij i tražiti 4.Baton Twirling
5.Ice yachting 6.Roller brzo klizanje 7.Karambol biljar 8.Field streličarstvo
1.šah, 2.pikado-(sportski), 3.sakrij-i-tražiti, 4.baton-twirling, 5.ice-yachting, 6.roller-brzo-klizanje, 7.karambol-biljar, 8.field-streličarstvo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Terry Shuck s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Kauboj) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share