Jastuk caroms

Rate me now!
2.25

 
Jastuk caroms Image:
Jastuk caroms
 
 

Jastuk caroms

Jastuk caroms , 1-jastuk, 1-jastuk biljar, 1 jastuku, 1 jastuku biljar, Jastuk karambol, Einband, Neizravni igra, One-jastuk, One-jastuk biljar, Jedan jastuk, Jedan jastuk biljar, Indirektni igra, Una Banda
Jastuk caroms (ili jastuk karambol biljar) ponekad zvan po svojim originalnim imenom, indirektni igra, karambol biljar je disciplina općenito su igrali na platno-pokrivene, 5 podnožju × 10 pješice, pocketless tablici sa dva fila loptice i trećina crvene boje loptu. Igra je ponekad pogrešno nazivaju jastuk ili jedan-jedan-jastuk biljar, što je izravan prijevod svoje ime na engleskom jeziku iz raznih drugih jezika kao što su španjolski i njemački. Jastuk caroms je pratiti 1820s Britanije i da je potomak je duplikat igra datiraju najmanje 1807, što je potrebno je jedini predmet lopta biti sjedinjen off jednom jastuku prije pocketed ili, kako je to opisano u 1833: "... ne hazard je osvojila bod, osim ako je izradio jeka. "Ime igre je preuzet iz već postojećih metak.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Karambol biljar.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Boks 2.Baseball 3.Aerobatics 4.Skok
5.Kenjutsu 6.Surf Kayaking 7.Hurling 8.Jogo do Pau
1.boks, 2.baseball, 3.aerobatics, 4.skok, 5.kenjutsu, 6.surf-kayaking, 7.hurling, 8.jogo-do-pau

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada Thomas s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Jastuk caroms) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share