Hokej na ledu

Rate me now!
3.60

 
Hokej na ledu Image:
Hokej na ledu
 
 

Hokej na ledu

Hokej na ledu , Goaltender trener, Hokej pozicije, Hokej na ledu -, Hokej na ledu, Pozicija (hokej na ledu), Sanjkati se hokej na ledu, Women's Ice Hockey
Hokej na ledu, često ga se jednostavno naziva samo hokej, je timski sport igrao na led. To je brza tempom i fizičke sport. Hokej na ledu je najpopularnija u područjima koja su dovoljno hladno za prirodna, pouzdana sezonske led pokriće, iako s Advent unutarnjeg umjetni led rinks ona je postala year-round provod na amaterskoj razini u većim gradskim područjima kao što su gradovi u kojima domaćin jednog National Hockey League ili druge stručno-league team. To je jedna od četiri glavne sjevernoameričke profesionalne sportove, a posebno je zastupljena od strane National Hockey League na najvišem nivou, i Nacionalni Women's Hockey League (NWHL), najvišu razinu ženskih hokej na ledu u svijetu. To je službena nacionalna sportska zimsku Kanade, gdje je u igri uživa ogromnu popularnost. Samo šest od trideset NHL koncesije temelje se u Kanadi, ali Kanadski igrači brojno nadmašiti Amerikance u ligi.
Ova slika pripada u sljedeće kategorije:: Olimpijski sportovi, Klizanje, Team sportovi, Zimski sportovi.

pogled i na ove druge odlične slike:
1.Sprinting 2.Dresura 3.Zemljište jedrenje 4.Wakeboarding
5.Netball 6.Rugby liga 7.Ga-ga 8.Outrigger kanuing
1.sprinting, 2.dresura, 3.zemljište-jedrenje, 4.wakeboarding, 5.netball, 6.rugby-liga, 7.ga-ga, 8.outrigger-kanuing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Glavna slika pripada The Library of Congress s ovim license. Sliku Opis teksta je preveden sa wikipedia (Hokej na ledu) i licencirano pod GFDL.
Email Us

Pretraži naše stranice:Bookmark and Share